opc_loader

Wensenlijst

                                                

     

verzenden

Verzenden gaat bij ons meestal via POST NL, die zijn in de praktijk in de loop van de jaren bij ons het meest constant in kwaliteit.
Alle Pakketten gaan verzekert en dik verpakt de deur uit bij ons zodat bij transportschade er geen schade bij u en bij ons kan ontstaan.
Wel zijn wij dan bij eventuele schade foto's nodig van de schade en van de verpakking!

    Buitenlamp messing-koper, edel stuk, wandlamp, buitenverlichting, topkwaliteit.

Artikelnr: wandlamp=koper-hang-mess-60
299,95
Zet op wensenlijst
Beschrijving
Buitenlamp messing-koper, edel stuk, wandlamp, buitenverlichting, topkwaliteit.

Een smaakvolle buitenlamp voor de entree. Een mooie combinatie van koper en messing. Een zeer hoogwaardige buitenlamp met een antiek en klassiek uiterlijk.

Van belang: 

Er zit geen voorgeinstaleerde kabel in de lamp, omdat deze idealiter van uw muur rechtstreeks door de lamp naar het stopcontact moet worden getrokken. Het is ook belangrijk dat dit gebeurt door iemand met veel verstand van elektriciteit (gekwalificeerde elektricien) om zo ongelukken te voorkomen. Vanwege de grote vraag, vragen wij om uw begrip dat de levertijd 3-4 weken kan zijn en in extreme gevallen nog iets langer.

Leveringsomvang: 1 buitenlamp met fitting.

Afmetingen circa: diepte 30 cm x breedte 21 cm x hoogte 60 cm.
Afmetingen circa (glashuis): diameter (onder) 8 cm x diameter (boven) 13 cm x hoogte 16 cm.
Afmetingen circa (montageplaat): schroefgat 7 mm x bevestigingsgaten (uit elkaar) 19,5 cm x breedte 9 cm x hoogte 22,5 cm.

Gewicht circa: 3,5 kg. Tags: koperen lampen, landhuisverlichting, antieke lampen, rustieke buitenlampen, buitenlampen, koperen lantaarn wandlamp tuin, wandlamp buiten, entreelamp, nostalgie lampen, buitenlampen, antieke buitenlampen.