opc_loader

Wensenlijst

  • Nederlands
  • Deutsch

Maria met kind, prachtig vol stenen beeld in kleur!!

Artikelnr: Mar&kind80
279,50
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Madonna met Kind, Mary sculptuur, devotionele Maria vol steen en prachtig in kleur!!

Deze prachtige sculptuur is gemaakt van massief steen, dus geen weersomstandigheden en zelfs storm kan de zware volle stenen lichaam niet schaden.

De mooie vrouw met een kind kan worden opgezet als Maria-figuur of als tuinbeeld. Met ongewoon rustig gebaar en grote vriendelijkheid uitstralen, ze kunnen ook in een kleine kapel of als een fantastische blikvanger in het park of de tuin geplaatst worden. Op moment u dit vol gekleurde beeld buiten plaatst is het beter om het beeld eerst met blanke lak te behandelen, kunnen wij ook voor u doen.

Evenzo is het ook geschikt voor een tuinmuur niche als originele zeldzaamheid.
De volledige goedheid en zoete uitstraling van deze Madonna werkt ook op een graf onvergelijkbaar levend en geopend !Omvang van de levering: 1 Madonna sculptuur gemaakt van steen en in volle kleur.
(Markind80)

Afmetingen ca.:. 80 cm x 25 cm x diepte 25 cm
Gewicht: ongeveer 55 kg! 

LET OP: dit beeld heeft een levertijd van circa 30 dagen!!

ATTENTIE: DEZE BEELDEN KUNNEN NIET TEGEN NORMALE KOSTEN VERVOERD WORDEN VIA DHL, POSTNL, TNT, ETC. DAN HELAAS VOOR 99% SCHADE AAN DE BEELDEN!! BEZORGEN OF AFHALEN  GAAT ALTIJD IN OVERLEG MET ONS!! ONZE KOERIER BEZORGT  NORMAAL GESPROKEN VOOR EEN GERING BEDRAG BINNEN 14 DAGEN HET BEELD CORRECT EN IN GOEDE STAAT BIJ U AAN DE DEUR.

BEL OF MAIL ONS EVEN DAN OVERLEGGEN WE SAMEN!!