opc_loader

Wensenlijst

  • Nederlands
  • Deutsch

                                                                                               ELKE ZATERDAG OPEN VOOR AFHAAL VAN 10 T/M 14.OO UUR, ALLES VOLGENS REGELS I.V.M. CORONA!!!

Verzenden

Verzenden gaat bij ons meestal via POST NL, die zijn in de praktijk in de loop van de jaren bij ons het meest constant in kwaliteit.
Alle Pakketten gaan verzekert en dik verpakt de deur uit bij ons zodat bij transportschade er geen schade bij u en bij ons kan ontstaan.
Wel zijn wij dan bij eventuele schade foto's nodig van de schade en van de verpakking!

Gedeelte 1.2 (1)


DEURBESLAG & RETOUREN

LET OP:

1) Deurbeslag wordt op maat besteld voor u, vandaar dat alle maten en foto's bij ieder product staan om zo goed te kunnen zien wat u koopt! Deze op maat bestelde artikelen worden dan ook niet teruggenomen!!! Stuur ons dan eerst een mail zodat we vooraf kunnen checken of het gaat passen!!

2) Alle maten van de producten staan vermeld in elke advertentie, dus voor de aankoop meten want dat is weten!! Worden artikelen retourgestuurd omdat deze niet passen dan worden handeling kosten in rekening gebracht!!

3) Evenzo worden gekochte producten die op wens veranderd of aangepast zijn i.o.m. u ,  niet retourgenomen!!!

4) Bij elk product staat de levering omvang, dus wat daar vermeld staat is wat u geleverd moet krijgen, meld u direct (binnen 24 uur) op moment dit niet het geval is geweest!!!

5) Artikelen die u retour stuurt moeten binnen 14 dagen na aankoop in dezelfde conditie retour gestuurd worden, reden van retour aangeven, verzeker uw pakket voor de zekerheid!! artikelen die later binnen komen worden niet in behandeling genomen !!

6) Retourartikelen moeten met ordernummer en tenaamstelling overeenkomen + reden van retour opgeven en vergeet niet uw bankverbinding mee te sturen, anders kunnen wij niets !!

7) Attentie: Stuur uw producten bij retour onder verzekering retour, dan wordt u schadeloos gesteld op moment er tijdens transport  onzorgvuldig wordt omgegaan met het product, onderschat dit niet want komt echt veelvuldig voor helaas. Men neemt het niet zo nauw met de pakketten af en toe. Dus: verzekeren tijdens transport als mogelijk!!  Dan kunnen breekbare artikelen nadat deze zijn afgehaald in goede staat bij ons niet retour gebacht worden dit omdat b.v. stenen beelden tijdens transport beschadigingen oplopen, zoals haarscheurtjes.

8) Beelden en artikelen die breekbaar zijn kunnen wij wel opsturen echter liever niet, want een stenen beeld loopt ongewild toch schade op tijdens vervoer door bezorgdiensten. Enige methoden die wel kunnen is op pallet, maar goed hier hangt een prijskaartje aan. Deze artikelen worden dan ook NIET rerour genomen!!!

9) LET OP: OP DE RETOUR VERPAKKING MOETEN ALTIJD 2 STICKERS ZITTEN MET AFZENDER EN ORDER NUMMER !!, DAN ALLEEN KUNNEN WIJ SNEL AFWERKEN!! DE ARTIKELEN MOETEN OOK ZORGVULDIG WEER INGEPAKT WORDEN VOOR RETOUR, PAKKETTEN DIE BIJ ONS ALS RAMMELDOOS BINNENKOMEN OMDAT ER NIET ZORGVULDIG IS HERVERPAKT, EN DUS DE INHOUD DAN MEESTAL ZWAAR BESCHADIGD IS!  DEZE PAKKETTEN WORDEN HELEMAAL NIET MEER IN BEHANDELING GENOMEN!! WAAROM 2 STICKERS: DE VERZENDFIRMA PLAKT TE VAAK DE EIGEN VERZENDSTICKER OVER DE AFZENDER EN DAT KUNNEN WIJ NIET ZIEN VAN WIE HET KOMT. 

10)

Attentie: Stuur uw producten bij retour onder verzekering retour, dan wordt u schadeloos gesteld op moment er tijdens transport  onzorgvuldig wordt omgegaan met het product, onderschat dit niet want HET komt echt veelvuldig voor helaas. Men neemt het niet zo nauw met de pakketten af en toe. Dus: verzekeren tijdens transport als mogelijk!!

Dan kunnen breekbare artikelen nadat deze zijn afgehaald in goede staat bij ons niet retour gebacht worden dit omdat b.v. stenen beelden tijdens transport beschadigingen oplopen, zoals haarscheurtjes, ETC.