opc_loader

Wensenlijst

                                                

     

verzenden

Verzenden gaat bij ons meestal via POST NL, die zijn in de praktijk in de loop van de jaren bij ons het meest constant in kwaliteit.
Alle Pakketten gaan verzekert en dik verpakt de deur uit bij ons zodat bij transportschade er geen schade bij u en bij ons kan ontstaan.
Wel zijn wij dan bij eventuele schade foto's nodig van de schade en van de verpakking!

    Zuil / sokkel, sierlijke pilaar gemaakt van hout, in Grieks-Romeinse stijl vervaardigd

Artikelnr: Pilaar-sokkel-hout-H99,5cm
149,50
Zet op wensenlijst
Beschrijving
Zuil / sokkel, sierlijke pilaar gemaakt van hout, in Grieks-Romeinse stijl vervaardigd in koloniaal hardhout.

Deze pilaar laat het object wat er op komt te staan extra naarvoren komen en laat het nog meer spreken. Zoals dit is ontworpen werden vroeger in de tijd van de Grieken en de Romeinen ook al pilaren van gebouwen etcetera gemaakt. Een historisch ontwerp dus, met een hele decoratieve en sierlijke uitstraling. Zou heel goed een beeld of (zoals op de foto te zien is) een bloemetje op kunnen staan om dit meer naar voren te laten komen. Ook is deze van zeer hoge kwaliteit koloniaal hardhout en het heeft een grijze kleur. Zie de foto's, deze spreken voorzich.

Leveringsomvang: 1 pilaar - 99,5 cm hoog.

Afmetingen circa: diepte (top) 21,7 cm x diepte (voet) 21,5 cm x breedte (top) 21,7 cm x breedte (voet) 21,5 cm x hoogte 99,5 cm.

Gewicht circa: 7 kg, echter door het (uiteindelijke) gewicht en door de grootte moet deze zuil als xxl-pakket worden verzonden, vandaar de iets hogere verzendkosten.