opc_loader

Wensenlijst

  • Nederlands
  • Deutsch
Verzenden

Verzenden gaat bij ons meestal via POST NL, die zijn in de praktijk in de loop van de jaren bij ons het meest constant in kwaliteit.
Alle Pakketten gaan verzekert en dik verpakt de deur uit bij ons zodat bij transportschade er geen schade bij u en bij ons kan ontstaan.
Wel zijn wij dan bij eventuele schade foto's nodig van de schade en van de verpakking!

Trapstaaf, trapstijl, single element voor balustrades, gietijzer, zwart gelakt

Artikelnr: trapstaaf-balustrade-zwart-gelakt-gietijzer-TS-97
27,50
Zet op wensenlijst
Beschrijving
Trapstaaf, trapstijl, single element voor balustrades, gietijzer, zwart gelakt.

Door de draadstang kunnen ze gemakkelijk worden verwerkt m.b.v. bouten of door te lassen om zo een prachtige afgewerkte reling te verkrijgen. Aldus is het mogelijk om een balkon reling te ontwikkelen en in combinatie met andere staven een leuning te ontwerpen. Het is ook zeer decoratief als galerij begrensing of raamrekwerk. Deze balusters lenen zich goed om te combineren met onze andere trap staven, die u kunt vinden in onze winkel.

U kunt op de foto's zien hoe fraai het kan worden als u er meerdere naast elkaar zet (bijvoorbeeld om een balkon of tuin te begrenzen).

Leveringsomvang: 1 trapstaaf.

Afmetingen circa: hoogte 97 cm x diameter (draadstang) 1,5 cm.

Gewicht circa: 2 kg, echter moet dit product als een xxl-pakket worden verstuurt vanwege de grootte en de breekbaarheid, vandaar dat de verzendkosten heel iets hoger zijn.