opc_loader

Wensenlijst

  • Nederlands
  • Deutsch
Verzenden

Verzenden gaat bij ons meestal via POST NL, die zijn in de praktijk in de loop van de jaren bij ons het meest constant in kwaliteit.
Alle Pakketten gaan verzekert en dik verpakt de deur uit bij ons zodat bij transportschade er geen schade bij u en bij ons kan ontstaan.
Wel zijn wij dan bij eventuele schade foto's nodig van de schade en van de verpakking!

Industriële buitenlamp Verona, Roestkleurig / zwart / aluminium

Artikelnr: indus-rust-lamp-14605
119,50
Kleurkeuze menu
Zet op wensenlijst
Beschrijving
Industriële buitenlamp Verona, Roestkleurig, mooie stoere lamp.


De industriële buitenlamp Verona bestaat uit aluminium. De wandlamp heeft de kleur roestkleurig en een gewicht van 2,14 kilogram. Deze roestkleurige buitenlamp wordt zonder bijpassende lichtbron geleverd. De fitting van de lamp is een E27 (grote) fitting en de lamp is geschikt voor LED of halogeen lichtbronnen. Het maximale vermogen per lichtbron is 40 watt. De industriële buitenlamp Verona heeft de IP waarde IP44 (stof- en waterbestendig). Deze lamp is hierdoor geschikt voor plekken waar water en vocht kan komen. U kunt deze lamp dimmen in combinatie met een dimbare lichtbron en een muurdimmer + gloeilamp (worden niet meegeleverd).


Levering: 1 x verona buitenlamp roest kleurig, aluminium.


ATTENTIE: OOK LEVRBAAR IN ALU KLEUR EN IN HET ZWART, ZIE KEUZE MENU TIJDENS BESTELLEN.Afmetingen circa: de lengte is 31,5 cm, de breedte is 30 cm, de hoogte is 32 cm en de diameter is 30 cm.