opc_loader

Wensenlijst

                                                

     

verzenden

Verzenden gaat bij ons meestal via POST NL, die zijn in de praktijk in de loop van de jaren bij ons het meest constant in kwaliteit.
Alle Pakketten gaan verzekert en dik verpakt de deur uit bij ons zodat bij transportschade er geen schade bij u en bij ons kan ontstaan.
Wel zijn wij dan bij eventuele schade foto's nodig van de schade en van de verpakking!

    Een schaakspel met de 'CIVIL WAR' als thema, heel leuk en uniek!!

Artikelnr: Schaakspel-civil-war-MC-6004-MC-6058
194,50
Zet op wensenlijst
Beschrijving
Een schaakspel met de ''CIVIL WAR'' als thema, heel leuk en uniek!!

De schaakstukken zijn helemaal in het thema van de burgeroorlog uit Amerika. Deze burgeroorlog speelde zich af van 1861 tot en met 1865 en is heel interessant om over te lezen. Het is een belangrijke historische gebeurtenis in het algemeen en vandaar dat dit schaakspel ook heel bijzonder is. Dit schaakspel bestaat dus uit die bijzondere schaakstukken en uit een schaakbord.


In totaal zijn er 32 schaakstukken, iedere speler heeft er 16, in dit schaakspel heeft de ene speler schaakstukken van de zuidelijke staten (confederatie) en de andere speler schaakstukken van de noordelijke staten (de unie).
Iedere speler heeft 16 schaakstukken dus: 8 pionnen (foto 6), 2 torens (foto 7 en 8), 2 paarden (foto 9), 2 lopers (foto 10), een dame (foto 11) en een koning (foto 12).

Een precieze beschrijving van de werking van het daadwerkelijke schaken is simpel te vinden op het internet.

Leveringsomvang: 1 compleet schaakspel, civil war.

Afmetingen circa (bord): lengte 39,5 cm x breedte 39,5 cm.

Gewicht circa: 2 kg.