opc_loader

Wensenlijst

                                                

     

verzenden

Verzenden gaat bij ons meestal via POST NL, die zijn in de praktijk in de loop van de jaren bij ons het meest constant in kwaliteit.
Alle Pakketten gaan verzekert en dik verpakt de deur uit bij ons zodat bij transportschade er geen schade bij u en bij ons kan ontstaan.
Wel zijn wij dan bij eventuele schade foto's nodig van de schade en van de verpakking!

    Binnendeurset antique black - antieke hulpstukken voor binnendeuren deurenset, metaal.

Artikelnr: Set-hdlonplate-REX-SJ-BB72.28117.65
89,50
Zet op wensenlijst
Beschrijving

Binnendeurset antique black - antieke hulpstukken voor binnendeuren deurenset, metaal.

 

Deze deurkrukset wordt ook met de hand vervaardigd - zoals 100 jaar geleden - in het zandgietproces als een grondstof. Een liefdevolle nabewerking door handmatig slijpen, borstelen en polijsten en een speciale oppervlaktebehandeling zorgen ervoor dat deze reproductie nauwelijks te onderscheiden is van het antieke origineel.

Op deze manier wordt deze hoogwaardige antieke meubeldeurenset gecreëerd.
Alle onderdelen van deze set hebben een diepzwart oppervlak, ze zijn van hoge kwaliteit gepoedercoat en daarom waterafstotend en roesten niet - het meest geschikt voor de montage van historische toegangsdeuren.

De hardware-set is uitgerust met aantrekkelijke deurgrepen en mooie zwarte lange platen, die visueel perfect passen bij oude deuren.

Nog een speciaal voordeel:
bijpassende schroeven voor de montage van het deurbeslag in antieke stijl visueel te completeren om dit.


Leveringsomvang: deur met 1 deur set, bestaande uit 2 lange platen met deurgrepen BB72, ijzer diep zwart, gepoedercoat - Incl. Dorn / square
(Set hdlonplate-REX SJ-BB72.28117.65)

Afmetingen ca.:
Lang schild: hoogte 26 cm
Breedte 5,5 cm
Handvat: lengte 12 cm
Diepte 7 cm

Gewicht ongeveer: 1600 g


 

 

tags: antieke hardware, deurbeslag antieke BB72, deurklink sets, deurbeslag antieke, ijzeren deurgrepen, fittingen, antieke meubels deur, het herstellen van deuren, sloten voor antieke deuren, deur hardware met een lange plaat,