opc_loader

Merkzettel

versand

Bei uns erfolgt der Versand in der Regel per POST, was in der Praxis über die Jahre die beständigste Qualität bei uns war.
Alle Pakete sind bei uns versichert und dick verpackt, so dass Ihnen und uns bei Transportschäden keine Schäden entstehen können.
Im Falle einer Beschädigung benötigen wir jedoch Fotos der Beschädigung und der Verpackung !!

    Klassiek zware vergrendelingsset messing voor de deur PZ92 lange plaat + sluitingen.

Artikelnr.: Tuerset-REX-PK-250.749.45-D
159,50
Auf den Merkzettel
Beschreibung

Klassiek zware vergrendelingsset messing voor de deur PZ92 lange plaat + sluitingen.

Deze indrukwekkende koperen deurbeslag is gemaakt in absoluut perfecte en hoogwaardige ontwerp op basis van historische origineel uit het Wilhelminian tijdperk!

De mislukte mooie exclusieve inrichting van uw voordeur deur zijn net zo, van oudsher meer dan honderd jaar in het zand gietproces en exquise vakmanschap gemaakt.
Dus ze maken indruk met de hoogste kwaliteit en bieden een prachtig product in het assortiment voor de historische renovatie.

De subtiel gebeitelde lange borden in combinatie met de twee prachtige deurknoppen zien er erg waardig uit op uw oude of nieuw gefabriceerde voordeur.
Zo geven deze messing gepatineerde deurborden en deurgrepen uw historicismehuis een statige antieke uitstraling.

Op de foto's ziet u de fijne contouren en rondingen van de gemaakte in uitstekende en zware kwaliteit Langschild, evenals de pallen.
Het beschermplaten van het deurbeslag zijn voorzien van een gestel, waardoor de fitting een grotere driedimensionaliteit en daardoor opvallende en nog versiering.

Overigens: passend verkrijgbaar hebben we andere historische accessoires, zoals lettergrepen, bel- of deurkloppers.

Hiermee wordt een perfect totaalbeeld van uw gevel gecreëerd.

Opmerking over het installeren van de deurbeslag:
Veel historische voordeuren hadden een vierkante afmeting van 10 x 10 mm. Om deze reden vindt u ook een dergelijke hoes (die het 8 vierkant op 10x10 mm versterkt) in onze aanbiedingen en bestel daarnaast.
Kijk hiervoor naar de bijbehorende foto's.


Leveringsomvang: 1 set deurbeslagen, messing gepatineerd, incl. Schroeven voor montage
(Deurset-REX-PK-250.749.45 D)

Incl. Vierkant / doorn: 8 x 8 mm


afmetingen:
Lang schild: lengte 32 cm x breedte 7 cm - dikte 8 mm
Afstand van het midden van de rug naar het midden van het sleutelgat 92 mm (Duitse norm)

Deurknop: lengte 13,5 cm


Gewicht: 2,3 kg


Zorgaanbeveling deurbeslag:
Buiten moeten de armaturen regelmatig met een zachte, droge doek worden afgestoft en zoals bij hout een laag was op de vloer worden aangebracht. Dit vormt een film en voorkomt natuurlijke oxidatie.
Gebruik nooit schuurmiddelen of chemische reinigingsmiddelen. Pools na het drogen. Dit behoudt het aangename halfglanzende antieke karakter van de deurenset.


 

tags: antieke meubels, historische messing, messing PZ deur meubelrestauratie deurbeslag, Voordeurbeslag Messing, rond de eeuwwisseling meubelen Deur, fittings Wilhelminian messing, gesmeed deur antieke, deur hardware antieke antieke deuren, deur hardware, historisme, deurklink sets nostalgie, oude koperen deur