opc_loader

Merkzettel

versand

Bei uns erfolgt der Versand in der Regel per POST, was in der Praxis über die Jahre die beständigste Qualität bei uns war.
Alle Pakete sind bei uns versichert und dick verpackt, so dass Ihnen und uns bei Transportschäden keine Schäden entstehen können.
Im Falle einer Beschädigung benötigen wir jedoch Fotos der Beschädigung und der Verpackung !!

    Draai draaiknop wc-deur, zoals antieke montage toilet, toilet deurbeslag, toilet

Artikelnr.: 1-Dreh-Zwi+2Tk+2DR-200.432.60-200206.60-200242.60
119,95
Auf den Merkzettel
Beschreibung

Een deurset, die perfect in een historisch huis past: bij de toiletdeur een prachtig vormgegeven greep als antiek. Het is uitgerust met een knop en prachtig ronddraaiend en met de hand gemaakt - een blikvanger in de landhuisstijl.
De eenvoudig te gebruiken deurknoppen met hun ronde drukknoprozetten, die het totaalbeeld in landhuisstijl vervolledigen, passen hier ook wonderwel bij.

Deze deurbeslag uit de categorie: WC-armaturen antiek, evenals onze andere deurbeslag, zijn in een zeer perfecte en hoogwaardige uitvoering na antiek origineel werk!
- In de winkel vindt u deze versie in combinatie met nog meer verschillende deurgrepen -


Levering:
1 WC-knop draaiknop toiletdeur, bestaande uit:
1 draaiknop, ronde plaat met geëmailleerde plaat bezet u gratis, en 2 deurknoppen met 2 handgreep rozetten, ijzer gewaxt
(1-rotatie-Zvi + + 2DR-2TK 200.432.60-200206.60-200242.60) + NL tekstplaatje.

afmetingen:
Afsluiting ui:
Knob lengte 5 cm, diameter 3 cm

Doornafmeting: 8 x 8 mm - Lengte: 8,5 cm (kan worden ingekort)

deurknoppen:

Lengte van de pal: 110 mm
Breedte van de grendel: 40 mm
Backset: 0,8 cm x 9 cm

Rozetten: 4.0 x 4.0 cm


Gewicht: 0,6 kg

Materiële kwaliteit: door het gebruik van hoogwaardige materialen en uitgebreid handwerk, komen onze deurbeslagen vrijwel overeen met een origineel beslag uit de vorige eeuw.
Met de hand - net als 100 jaar geleden, worden de afzonderlijke delen van deze handgrepen vervaardigd door zandgieten als grondstof. Een liefdevolle nabewerking met de hand schuren, poetsen en polijsten, evenals een speciale oppervlaktebehandeling voor veroudering zorgen ervoor dat onze infusen nauwelijks te onderscheiden zijn van het antieke origineel.