opc_loader

Merkzettel

versand

Bei uns erfolgt der Versand in der Regel per POST, was in der Praxis über die Jahre die beständigste Qualität bei uns war.
Alle Pakete sind bei uns versichert und dick verpackt, so dass Ihnen und uns bei Transportschäden keine Schäden entstehen können.
Im Falle einer Beschädigung benötigen wir jedoch Fotos der Beschädigung und der Verpackung !!

    Zwaar massief gietijzeren balkon-element-rust.

Artikelnr.: gietbalkelA277
77,50
Auf den Merkzettel
Beschreibung

Hekwerk element, in Victoriaanse stijl een versiering voor uw prachtige huis.

Deze decoratieve en stijlvolle balkonreling is een reproductie uit de Victoriaanse stijl. Het hekwerk is een sieraad..

Verbinding door bovenste al gemaakte bovenreling bevestigings gaten en onderste rails met 2 bevestigings blokken ,ook zijn deze elementen geschikt voor het maken  van een balkonreling of voor de trap, een galerie of als een stabiel raamrooster, evenals om een terras ruimte te scheiden.
De individuele elementen  zijn zeer gemakkelijk aan te sluiten door de handige klusser.

Met eigen technische vaardigheid of voor een hekwerkspecialist, is het relatief eenvoudig om een hekwerk te maken van deze elementen. Het ziet er uitstekend uit  tussen twee of meerdere betonnen poeren.
De artikelen zijn onderworpen aan een roest patina. Aangezien gietijzer niet door roest, is het niet absoluut noodzakelijk om deze te beschermen door b.v. te verzinken . Ze kunnen worden geschilderd met behulp van een los verkrijgbare beschermlaag voor ijzer.

Alle items moeten in elke hoeveelheid bij ons besteld worden, maar we hebben niet de mogelijkheid om een afgewerkte reling te produceren speciaal op maat.
 

Leveringsomvang :1 x zwaar gietijzer-rust balkon-trap reling elementen. (gietbalkelA277).

Afmeting ca.: 22,5 cm. x 93 cm.

Gewicht : 10 kg.

Nieuw.

Zuletzt betrachtete Artikel