opc_loader

Merkzettel

versand

Bei uns erfolgt der Versand in der Regel per POST, was in der Praxis über die Jahre die beständigste Qualität bei uns war.
Alle Pakete sind bei uns versichert und dick verpackt, so dass Ihnen und uns bei Transportschäden keine Schäden entstehen können.
Im Falle einer Beschädigung benötigen wir jedoch Fotos der Beschädigung und der Verpackung !!

    Zwart luchtrooster, ventilatierooster voor kachel, open haardrooster instelbaar

Artikelnr.: Kamingitter-SW-SJ-BHI-GRID12X5-7.65
74,50
Auf den Merkzettel
Beschreibung
Een prachtig accessoire voor de bouw van ovens.


Het discreet ogende ventilatierooster met zijn traploos instelbare luchttoevoer is onopvallend dankzij het klassieke ontwerp, maar is absoluut decoratief in zijn eenvoud.

Precies het juiste accessoire voor elke open haard of tegelkachel. Dankzij het tijdloze ontwerp past het in vele stijlen, van Wilhelminiaanse stijl tot de moderne tijd.

Gemaakt van een historisch origineel en afgewerkt met een hoogwaardige poedercoating, wordt deze kachelklep een discrete blikvanger en regelt ideaal de kamertemperatuur.

Eenvoudig te installeren en kinderspel om de luchtcirculatie optimaal aan te passen met zo'n prachtig ventilatierooster.

U vindt meer ontwerpen en andere modellen in onze webshop.


Leveringsomvang: 1 schoorsteenluchtrooster - instelbaar, ijzerzwart
(Fender-SW-SJ-BHI GRID12X5-7.65)

Afmetingen ca.:
Hoogte: 14 cm
Breedte: 29,5 cm
Diepte: 6 cm

Installatie afmetingen: min.:
Breedte 26 cm
Hoogte: 10 cm

Gewicht: ca. 1,3 kg


tags: tegelkachelaccessoires, schoorsteenluchtrooster, ventilatierooster, luchtrooster voor open haarden, schoorsteenventilatierooster, rooster voor tegelkachel, ventilatierooster schoorsteen, heteluchtrooster tegelkachel, luchtrooster Wilhelminiaanse stijl, zwart, verstelbaar, met regeling