opc_loader

Wensenlijst

                                                

     

verzenden

Verzenden gaat bij ons meestal via POST NL, die zijn in de praktijk in de loop van de jaren bij ons het meest constant in kwaliteit.
Alle Pakketten gaan verzekert en dik verpakt de deur uit bij ons zodat bij transportschade er geen schade bij u en bij ons kan ontstaan.
Wel zijn wij dan bij eventuele schade foto's nodig van de schade en van de verpakking!

    Zwart luchtrooster, ventilatierooster voor kachel, open haardrooster instelbaar

Artikelnr: Kamingitter-SW-SJ-BHI-GRID12X5-7.65
74,50
Zet op wensenlijst
Beschrijving
Een prachtig accessoire voor de bouw van ovens.


Het discreet ogende ventilatierooster met zijn traploos instelbare luchttoevoer is onopvallend dankzij het klassieke ontwerp, maar is absoluut decoratief in zijn eenvoud.

Precies het juiste accessoire voor elke open haard of tegelkachel. Dankzij het tijdloze ontwerp past het in vele stijlen, van Wilhelminiaanse stijl tot de moderne tijd.

Gemaakt van een historisch origineel en afgewerkt met een hoogwaardige poedercoating, wordt deze kachelklep een discrete blikvanger en regelt ideaal de kamertemperatuur.

Eenvoudig te installeren en kinderspel om de luchtcirculatie optimaal aan te passen met zo'n prachtig ventilatierooster.

U vindt meer ontwerpen en andere modellen in onze webshop.


Leveringsomvang: 1 schoorsteenluchtrooster - instelbaar, ijzerzwart
(Fender-SW-SJ-BHI GRID12X5-7.65)

Afmetingen ca.:
Hoogte: 14 cm
Breedte: 29,5 cm
Diepte: 6 cm

Installatie afmetingen: min.:
Breedte 26 cm
Hoogte: 10 cm

Gewicht: ca. 1,3 kg


tags: tegelkachelaccessoires, schoorsteenluchtrooster, ventilatierooster, luchtrooster voor open haarden, schoorsteenventilatierooster, rooster voor tegelkachel, ventilatierooster schoorsteen, heteluchtrooster tegelkachel, luchtrooster Wilhelminiaanse stijl, zwart, verstelbaar, met regeling