opc_loader

Merkzettel

  • Nederlands
  • Deutsch

    Een prachtige zittende adelaar, vol steen oxid, op metalen rust-zuil.

Artikelnr.: adelaar-vol-steen-60
89,50
Auf den Merkzettel
Versandart
:
0,00
Lieferzeit :
Afhalen op locatie, altijd in overleg magazijn Hengelo Ov. zaterdags van 10 t/m 14.00 uur.

Een prachtige zittende adelaar, vol steen oxid op metalen rust-zuil.

Zoals alle roofvogels hebben arenden een grote, krachtige snavel, om vlees van een prooi af te scheuren. Daarnaast sterke poten en krachtige klauwen. Ze beschikken ook over een uitstekend gezichtsvermogen. Het verenkleed van mannetje en vrouwtje is gelijk, maar het vrouwtje is doorgaans groter. Ze krijgen hun volwassen verenkleed pas na enkele jaren.

Deze prachtige vol stenen oxide adelaar is echt super gaaf om te zien, zittend op een metalen rust-zuil, heel fraai ontwerp en uitvoering. Mooi zwaar beeld.

Maten incl. zuil circa: hoog 125 cm, breed 22 cm, diep 20 cm, gewicht circa 22 Kg.

Levering: 1 x vol stenen beeld Adelaar, oxid op metalen -rust-zuil.

ATTENTIE: DEZE BEELDEN KUNNEN NIET TEGEN NORMALE KOSTEN VERVOERD WORDEN VIA DHL, POSTNL, TNT, ETC. DAN HELAAS VOOR 99% SCHADE AAN DE BEELDEN!! BEZORGEN OF AFHALEN  GAAT ALTIJD IN OVERLEG MET ONS!! ONZE KOERIER BEZORGT  NORMAAL GESPROKEN VOOR EEN GERING BEDRAG BINNEN 14 DAGEN HET BEELD CORRECT EN IN GOEDE STAAT BIJ U AAN DE DEUR. U KUNT OOK KIEZEN VOOR PALLET TRANSPORT.

BEL OF MAIL ONS EVEN DAN OVERLEGGEN WE SAMEN!!

LET OP: DIT ZIJN BREEKBARE ARTIKELEN EN OP MOMENT U TOCH ups-kiala KIEST ALS VERZEND OPTIE DAN IS DIT VOOR EIGEN RISICO!!!

Een prachtige zittende adelaar, vol steen oxid, op metalen rust-zuil. hat noch keine Rezensionen. Teilen Sie anderen Ihre Erfahrungen mit, indem Sie auf Bewertung abgeben klicken.

Passende Produkte für:

Alternative Produkte für: