opc_loader

Merkzettel

  • Nederlands
  • Deutsch

    Prachtig Mariabeeld - kind, super mooi vol stenen beeld oxide.

Artikelnr.: markind80-oxide
129,50
Auf den Merkzettel
Versandart
:
0,00
Lieferzeit :
Afhalen op locatie, altijd in overleg magazijn Hengelo Ov. zaterdags van 10 t/m 14.00 uur.

Madonna met Kind, Mary sculptuur, devotionele Maria vol steen oxide!!

Deze prachtige sculptuur is gemaakt van massief steen in oxide, dus geen weersomstandigheden en zelfs storm kan de zware volle stenen lichaam niets schaden.

De mooie vrouw met een kind kan worden opgezet als Maria-figuur of als tuinbeeld. Met ongewoon rustig gebaar en grote vriendelijkheid uitstralen, ze kunnen ook in een kleine kapel of als een fantastische blikvanger in het park of de tuin geplaatst worden.

Evenzo is het ook geschikt voor een tuinmuur niche als originele zeldzaamheid.
De volledige goedheid en zoete uitstraling van deze Madonna werkt ook op een graf onvergelijkbaar levend en geopend !Omvang van de levering: 1 Madonna sculptuur gemaakt van steen-oxide
(Markind80-oxide)

Afmetingen ca.:. 80 cm x 25 cm x diepte 25 cm
Gewicht: ongeveer 55 kg! 

ATTENTIE: DEZE BEELDEN KUNNEN NIET TEGEN NORMALE KOSTEN VERVOERD WORDEN VIA DHL, POSTNL, TNT, ETC. DAN HELAAS VOOR 99% SCHADE AAN DE BEELDEN!! BEZORGEN OF AFHALEN  GAAT ALTIJD IN OVERLEG MET ONS!! ONZE KOERIER BEZORGT  NORMAAL GESPROKEN VOOR EEN GERING BEDRAG BINNEN 14 DAGEN HET BEELD CORRECT EN IN GOEDE STAAT BIJ U AAN DE DEUR.

BEL OF MAIL ONS EVEN DAN OVERLEGGEN WE SAMEN!!

Prachtig Mariabeeld - kind, super mooi vol stenen beeld oxide. hat noch keine Rezensionen. Teilen Sie anderen Ihre Erfahrungen mit, indem Sie auf Bewertung abgeben klicken.

Passende Produkte für:

Alternative Produkte für: